Yoga Groepslessen: Een Nieuw Begin

Mindfull Yoga groepslessen bij Praktijk Body & Mind Heeze. Groepslessen met veel inhoud en zorg ik persoonlijk voor healing en verbinding die ontstaat in een les. Mijn lessen zijn iedere week anders en werken we elke maand aan een thema, waarbij ik alles aanpas aan dat thema. Iedereen kan deelnemen aan mijn yoga groepslessen en werk ik maar met max. 4 personen. Een Nieuw Begin voor jouw. 

 

 

Mijn Mindfull yoga die ik jaren geleden introduceerde was een eigen ontwikkeling van de afgelopen 20 jaar ervaring. Ervaring en vele studie's  en Opleidingen, ben ik uiteindelijk mijn eigen yoga lessen en styl gaan ontwikkelen. Mijn sport achtergrond zorgt ook voor de nodige uitdaging en zeker bij de combinatie lessen yoga/pilates die uniek zijn, en geweldig in balans er voor zorgen dat jij iedere week een andere les mag ervaren. Wil je geen yoga ervaren maar een sportieve les waarbij pilates centraal staat, en dat gecombineerd met sportieve oefeningen? Is mijn unieke combinatie les pilates body flow echt iets voor jou. Natuurlijk sluit ik alle lessen af met meditatie en ontspanning. 

Elke maand een ander Thema en werken we samen aan dat thema. JIJ staat centraal en zeker in een klein groepje ontstaat er nog meer verbinding. Samen werken aan jouw balans.

Werkzaam ben ik niet alleen in mijn praktijk. 1 x per maand op zaterdag middag ben ik ook werkzaam in Nederweert en werk ik samen met lieve collega's op een stichting en verzorgen wij samen een prachtige mooie verdiepings middag. Werken aan jouw verandering. 

 

Hoe gaat een Yoga les eruit zien?

 • Lessen duren 75 minuten en starten we eerst met thee.
 • Groepsvorming en verbinding maken vindt ik belangrijk en geef daar ook veel aandacht aan. Groepen bestaan uit max 4 personen. 
 • Natuurlijk sluit ik de les af met een meditatie, maar nu met veel meer inhoud omdat ik ook hypnotherapeut en coach ben ga ik daar zeker een mix van maken.
 • Ieder blok  bestaat uit een thema en dat wisselt iedere maand. Vanaf de 1ste dag van een nieuwe maand starten we met een nieuw thema.
 • Mindfull Yoga lessen zijn soms pittig en statisch, maar ook soms in een flow. Alles in balans
 • Proefles is gratis. ( wil je daarna nog meer lessen proberen?  Kun je 2 proeflessen kopen voor €15,- )
 • Werk met een strippenkaart. 
 • Lessen gaan ook door met 1 reservering ( of in overleg ).
 • Magische Lessen, met diepgang :  meditatie, en zeker een vleugje spiritualiteit, maakt alle lessen bijzonder. 
 • Het les rooster kun je iedere maand bekijken en heel makkelijk reserveren. Ideaal kun je je les reserveren en wekelijks bekijken wat voor jouw uitkomt.
 • EEN SPECIALISATIE IN YIN YOGA: in april en mei ga ik een bijscholing volgen, en me specialiseren in Yin Yoga. Vanaf 1 juni ga ik uitbreiden met specifieke Yin Yoga lessen. Geen standaard lessen, maar Yin Yoga met veel inhoud.

 

 

Wat kost een yoga Strippenkaart? 

 

 Strippenkaart 5 lessen: €50,-  en is 8 weken geldig. 

Annulering les binnen 24 uur dan wordt je les toch in rekening gebracht. 

 

 

 

 • Proefles is 1x gratis ( wil je graag na je proefles nog een proefles ervaren, omdat je misschien nog twijfels hebt of yoga/pilates wel echt bij je past? Kun je 2x een proefles kopen voor €15,- )

 

 • Waarom kies je voor een Yoga les?

Yoga komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk VERBINDEN. Het verbinden van lichaam en geest. Omdat er vele vormen van yoga inmiddels zijn ontstaan, is het belangrijk om je eerst te verdiepen wat werkelijk bij je past. Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen   ( Asana's ) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Mijn mindfull yoga is geschikt voor iedereen, en is het zeker van belang om je eerst te verdiepen of een proefles te komen ervaren. 

 

Zoals je op  mijn boekingssysteem. kunt zien, staan alle lessen en tijden online en bij een groene kleur staat de les open en kun je reserveren. Je kunt per maand bekijken welke dag en uur beschikbaar is. Makkelijk kun je dan je les reserveren. Bij de eerste keer reservering maak je een account aan door in te loggen. Reserveer je je les, dan zie je je naam erbij staan, en kun je ook makkelijk zelf je les weer annuleren mocht dat nodig zijn.

 

Mijn Yoga style heb ik 6 jaar geleden een naam gegeven namelijk Mindfull Yoga. Mijn ontwikkeling van jaren ervaring, wil ik juist Uniek zijn. Lesgeven op gevoel, en zijn mijn lessen altijd anders. Soms best pittig en actief ( ligt aan de groep ), of juist veel ontspanning en ruimte voor healing ! Statisch in een oefening doorvoelen, of in een flow heerlijk alles beleven.  

Kortom een heerlijke les en ben jij welkom