Training Mindful Living

De Mindful Living training is een prachtige therapeutische training die ik 1 op 1 geef. Geen groepsverband omdat de resultaten verbluffend zijn als ik 1 op 1 met iemand samen werk.

Vooral nu in deze tijd hebben we met veel meer onzekerheden en verandering te maken. Door Corona is er veel verandert en helaas ook door deze onzekere periode zijn er veel mensen nu thuis met angstige gevoelens, burn-out klachten en voelen zich totaal niet fijn. Maak bespreekbaar hoe jij je voelt, en ben je eenzaam? Zoek hulp en vindt de juiste persoon die jou kan ondersteunen.

Wat houd de training in:

Mindfulness en yoga pas ik in de les toe, altijd in overleg. Dat houd in dat ik geen duffe saaie lessen geef, maar lessen met veel inhoud!

De Mindful Living training is bedoeld voor mensen die een confrontatie aandurven en klaar zijn om te veranderen wat JIJ graag aan jezelf zou willen veranderen. Daarbij komt mindfulness, yoga, meditatie en coaching  aan bod. Iedere les werken we weer aan een ander thema wat op dat moment speelt. Wil je niet veel Yoga maar juist alleen ontspanning voelen, en leren om beter met je klachten om te kunnen gaan? Dat kan in mijn training omdat ik samen met jouw heel doelbewust en intensief ga werken. Een hypno sessie kan ik soms ook toepassen en altijd in overleg. Stel je bent iemand verloren, en door al je verdriet en emotie´s heel heftig uit balans bent geraakt. Of door Corona uit balans. Doelbewust gaan wij samen aan de slag en geef ik je oefeningen mee om thuis aan de slag te gaan, en tevens krijg je een dagboek.

De Mindful Living training/therapie duurt 6 weken waarbij jij 1 keer per week 1,5 uur les krijgt. Les in privé sfeer 

Wat kost de Mindful Living training?

De Mindful Living training duurt 6 weken en kost € 360,-  (  Je mag ook per sessie betalen ).