Graag wil ik mezelf even voorstellen

Mijn naam is Daniëlle Pasveer

Mijn naam is Danielle Pasveer, geboren in Eindhoven (15-11-1972) en woonachtig in Heeze. Ik ben moeder van 2 prachtige zonen en ben getrouwd met Ben Pasveer.

Op 30-10-2016 ben ik officieel begonnen en opende ik mijn Yoga Studio. Jaren later, mooi in ontwikkeling zowel als persoon, als zakelijk gezien een prachtig mooi praktijk voor Mentale en Fysieke ondersteuning.

Vanuit mijn eigen ervaringen, en ontwikkelingen in de loop der jaren, is mijn werk, mijn passie mooi gegroeid en mag ik vandaag de dag vele mensen in mijn Praktijk begeleiden en ondersteunen. Ben geen zweverig persoon maar ben wel spiritueel en mag dan ook mijn sessies wel bemerken, dat ze zeker bijdragen in een mooi transformatieproces wat soms voor iemand heel heftig kan zijn. De afgelopen jaren heb ik heel veel aan mijn specialisatie´s gewerkt. 

Studie massage/energetisch. Masterclass trainingen gevolgd voor meer ontwikkeling en een studie Aromatherapie. Mijn laatste studie was een HBO opleiding Hypnotherapie en coaching voor nog meer verdieping. 

Als Hypnotherapeut ga ik doelgericht met je aan de slag, om samen te werken aan jouw hulpvraag.

Voel je welkom en vind je het spannend, mag je altijd eerst een intake gesprek vrijblijvend aanvragen.